Jump to content


Photo

Immunet 6 On Windows 7


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 ZzlRgdb46r7V6

ZzlRgdb46r7V6

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 12 September 2017 - 12:06 PM

After automatically installing Immunet 6 (Free) over the previous version, I can not save changes to settings.  I make the changes, click "Apply" and "Close", but the old settings persist.  Can anyone explain.



#2 Idanox

Idanox

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 12 September 2017 - 04:11 PM

I have the same problem, but I have Windows 10 not Win 7



#3 ZzlRgdb46r7V6

ZzlRgdb46r7V6

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 12 September 2017 - 04:34 PM

Thanks for posting.

 

I also noticed that when I try to do a scan and select "Flash Scan", it brings up two duplicate windows, one on top of the other.  The one on top says "Your scan has failed to complete. There has been an error" or something like that.  Then both windows say "Your scan has completed.  There were no threats detected."  the "bottom" window is the same as the top one, except that the "Files Scanned" field is empty.  After going through this several times, it seems to scan normally, but still with two windows!

 

The real difficulty now is that, given its behavior, it's difficult to completely trust the program.



#4 ritchie58

ritchie58

    Staff Member

  • Moderators
  • 1,927 posts
  • LocationOil City, Pa. U.S.A.

Posted 13 September 2017 - 01:29 AM

Same issue here with Win 7 Ultimate x64 SP1. It seems that the only settings that are remembered is the default settings when the new build was installed. The "Apply" button seems to be non-functional. The  manually added exclusions and secluded scan seem unaffected however. No way to adjust the other settings from the default configuration at present.


* Immunet Global Forum Moderator *


#5 ZzlRgdb46r7V6

ZzlRgdb46r7V6

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 13 September 2017 - 11:47 AM

I have to consider it non-functional at this time.  How can I roll it back?



#6 ritchie58

ritchie58

    Staff Member

  • Moderators
  • 1,927 posts
  • LocationOil City, Pa. U.S.A.

Posted 14 September 2017 - 04:28 AM

I'm glad to report there is a new 6.0.2.10582 build available that corrects the issue of the Apply button not working. You will have to do an uninstall first before you install this newest build however. I would recommend that you do a clean uninstall by not saving your previous settings when prompted to do so. Then run this installer. https://download.imm...mmunetSetup.exe


* Immunet Global Forum Moderator *





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users