Jump to content


Photo

Tor Browser Doesnt Work

tor

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 anders

anders

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 14 September 2017 - 10:20 AM

After i installed immunet 6 tor browser doesnt work, excluded install directory but it just wont start up



#2 ritchie58

ritchie58

    Staff Member

  • Moderators
  • 1,931 posts
  • LocationOil City, Pa. U.S.A.

Posted 15 September 2017 - 01:53 AM

Since the Tor Browser can be installed at any location and it's considered a portable software bundle (you can even install it on a USB device) did you exclude the exact file path for the browser? Something to double check I think.


* Immunet Global Forum Moderator *


#3 RobT

RobT

    Advanced Member

  • Administrators
  • 241 posts

Posted 15 September 2017 - 08:54 PM

Tor  Browser 7.0.5 and immunet 6.0.2.10582 with default install options for work fine for me. No exclusions required.  No issues starting up or browsing with tor.

 

Are you running a tor relay /bridge/etc?  I wouldn't be surprised if they needed additional exclusions other than just the tor browser directory



#4 FoxFerox

FoxFerox

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 21 September 2017 - 01:12 AM

I got the same issue. Immunet worked well with Tor browser until the latest update. I moved the browser installation folder to another location, added an exclusion but still Immunet thinks it has to block it. No idea how to resolve that.



#5 ritchie58

ritchie58

    Staff Member

  • Moderators
  • 1,931 posts
  • LocationOil City, Pa. U.S.A.

Posted 21 September 2017 - 01:18 AM

Hi FoxFerox, you can try this new 6.0.4.10585 build of Immunet that addresses the issue of some apps not launching with Windows 10. If you still have Immunet installed you should be able to get the update through the UI by clicking the Update Now button. If not here is a URL where you can download the newest installer. https://www.immunet.com/index


* Immunet Global Forum Moderator *


#6 FoxFerox

FoxFerox

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 21 September 2017 - 01:54 AM


Capture.png


I have installed this version today, still the same problem, and I even removed and reinstalled both Immunet and Tor browser to see if that could fix the issue, still I could see a stop exploit message from Immunet although I have excluded all folders and files I know.



#7 ritchie58

ritchie58

    Staff Member

  • Moderators
  • 1,931 posts
  • LocationOil City, Pa. U.S.A.

Posted 21 September 2017 - 03:16 AM

You could try and adjust a few settings to see if that makes a difference. Go into Settings and disable Monitor Program Start and Blocking Mode. Worth a try I think. Personally I had to disable Monitor Program Start because of some of my other start-up apps weren't launching properly or at all at boot-up.


* Immunet Global Forum Moderator *


#8 FoxFerox

FoxFerox

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 21 September 2017 - 10:56 AM

I disabled Monitor Program Start, Monitor Program Install and Blocking Mode, still Tor Browser doesn't work and I got these 2 exploit messages - see links below (was not able to upload or insert images to my reply):

 

 

https://s26.postimg....tl/Capture2.png

https://s26.postimg....n1l/Capture.png

 

 



#9 ritchie58

ritchie58

    Staff Member

  • Moderators
  • 1,931 posts
  • LocationOil City, Pa. U.S.A.

Posted 22 September 2017 - 02:42 AM

Sorry FoxFerox, I was hoping changing the settings would do the trick, darn it! I can't think of anything else for you to try either. It's obvious the new threat prevention engine is recognizing the Tor browser as malicious for some reason. This is something the developers need to look into further.


  • FoxFerox likes this

* Immunet Global Forum Moderator *





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users