Jump to content


Photo

Installing Immunet Breaks Ms Office 2010


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 ianb888

ianb888

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 19 September 2017 - 02:39 AM

Hi Everyone,

 

I am running MS Windows 8.1 (x64) with MS Office 2010. I installed Immunet and allowed it to run a Flash Scan. After that had completed, I found that quite a few DLLs related to MS Office had been deleted from the Windows\System32 directory.

 

I restored my system back to a previous recovery point, and I verified that all of the MS Office apps were working correctly again.

 

Then as a test, I reinstalled Immunet and once again chose the Flash Scan option. As before, this caused MS Office to stop working because of missing DLL files in System32.

 

I am wondering if anyone else has had this experience?

 

Thanks,

Ian



#2 ritchie58

ritchie58

    Staff Member

  • Moderators
  • 1,931 posts
  • LocationOil City, Pa. U.S.A.

Posted 21 September 2017 - 12:48 AM

Hi Ian, there was definitely issues with Immunet's 6.0.2 version and some users of Windows 10. There is a new 6.0.4.10585 version that addresses the issue of some apps not launching. You can update to this build using the UI by simply clicking on the Update Now button. That should correct the issue you're seeing.


* Immunet Global Forum Moderator *


#3 ianb888

ianb888

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 22 September 2017 - 12:53 AM

Hi,

 

I have installed version 6.0.4.10585 and I still have the same issue...

 

A whole lot of DLLs related to MS Office get deleted from the System32 folder.

 

Thanks,

Ian






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users