Jump to content


Photo

Service Stuck At Starting After Win Upgrade


  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#21 ericfitz

ericfitz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 16 November 2017 - 04:49 PM

Revo uninstaller wasn't working, so I did the following.  Takes 15 seconds and then you can just remove Immunet via the standard "Add or Remove Programs" method.

 

Launch the command window:

* open the start menu

* type "cmd" (without quotes)

* right click on "Command Prompt" and choose "Run as administrator"

* on the command line, type "sc delete ImmunetProtect_6.0.6"

 

It will confirm that service was successfully completed and you can now go remove it as normal.  Of course...now I have nothing protecting my systems...so, yeah, that's a problem.

 

-Fitz


  • motocrossmann likes this

#22 roque

roque

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 22 November 2017 - 03:48 PM

Hi,

Just upgrade my PC to Win10 Fall Creators.

Checking Immunet for a scan I have the same problem as reported here.

 

I tried to uninstall Immunet :

- with Win10 uninstall process : result is FAILURE

- with  Revo Uninstaller Pro : result is FAILURE

- with the "cmd" as described above : result is SERVICE STOPPED than I uninstalled Immunet with Win10 uninstall process. 

 

Now waiting for a new version of Immunet.

 

Please help solve this issue.


Edited by roque, 22 November 2017 - 04:23 PM.


#23 ritchie58

ritchie58

    Staff Member

  • Moderators
  • 1,999 posts
  • LocationEarth

Posted 23 November 2017 - 05:56 AM

The Immunet team is still hard at work at this conflict is what I'm still told.


* Immunet Global Forum Moderator *


#24 alik

alik

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 20 December 2017 - 03:13 PM

I can confirm 6.0.8 seems to have fixed the issue. Thank you Immunet team!



#25 fsabha

fsabha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 07 January 2018 - 10:59 PM

I just installed v 6.0.8 on a windows 10 - 1709 - and the immunet service starts and stops after a few seconds.

 

for me it doesnt work - sniff

anyone else with a negative result on 1709?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users