Jump to content


Photo

Proxy Settings

Proxy

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 spalatin

spalatin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 01 January 2018 - 11:35 AM

Hi,

 

happy new year first of all. I´ve recently installed the latest Version on a machine behind a proxy server. I can´t update virus definitions. During new installation Proxy Settings were skipped; no proxy detected. Is there a way to manyually configure the proxy settings?

 

Thanks



#2 ritchie58

ritchie58

    Staff Member

  • Moderators
  • 2,038 posts
  • LocationEarth

Posted 02 January 2018 - 01:18 AM

Happy New Year to you too spalatin. Your proxy settings should have been automatically detected. Why that's not occurring is a little strange!

 

May I suggest you send Support an email outlining the issue that you're encountering at this address. support@immunet.com

 

Include the version of Immunet you have installed and what Operating System you're using in the email along with a detailed explanation of the issue and add any documentation screen shots you have taken as an attachment (if any).

 

Cheers, Ritchie...


* Immunet Global Forum Moderator *


#3 Etienne

Etienne

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 08 February 2018 - 07:25 PM

Hello Ritchie,

I have the same problem, with Immunet 6.0.8.10638 installed on a W2012 R2 server (virtualized), using a proxy.

May I send too an email to support@immunet, or should I wait for an answer on this topic ?

All the best,

Etienne


Edited by Etienne, 08 February 2018 - 07:26 PM.


#4 ritchie58

ritchie58

    Staff Member

  • Moderators
  • 2,038 posts
  • LocationEarth

Posted 09 February 2018 - 04:56 AM

By all means do send in a SDT report to Support Etienne. http://support.immun...ic-tool-report/
 

Best wishes, Ritchie...


* Immunet Global Forum Moderator *


#5 Etienne

Etienne

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 09 February 2018 - 01:54 PM

OK Ritchie, thank you,  :) I have sended an email to the support team. 


Edited by Etienne, 09 February 2018 - 01:54 PM.


#6 Etienne

Etienne

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 21 February 2018 - 07:52 PM

Hello Richie, I've send an e-mail on 9/02, and then a reminder on 19/2.

As I have no answer at all, I am a bit worried about that.

Is there any problem ?

Thanks

Etienne



#7 Wookiee

Wookiee

    Member

  • Administrators
  • 25 posts

Posted 21 February 2018 - 09:26 PM

Did you send the message to Richie directly? I'll try and look into it for you.



#8 Wookiee

Wookiee

    Member

  • Administrators
  • 25 posts

Posted 21 February 2018 - 09:35 PM

Sending you a message.







Also tagged with one or more of these keywords: Proxy

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users