Jump to content


Photo

Always Be Logged In To My Community


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Subgud

Subgud

    Member

  • Immunet Insiders
  • PipPip
  • 21 posts
  • LocationNorway

Posted 16 October 2010 - 07:16 PM

I think that once you have logged into my community you should be logged in as long as Immunet is installed on the computer. I see no reason why you should log out. I am beeing logged out everytime I restart my machine, so a feature that keep me logged in always would be nice :)
You`ll Never Walk Alone

#2 Guest_Mature_*

Guest_Mature_*
  • Guests

Posted 16 October 2010 - 08:08 PM

I don't know how you get this happen...my account always be logged in unless uninstall it.

#3 Subgud

Subgud

    Member

  • Immunet Insiders
  • PipPip
  • 21 posts
  • LocationNorway

Posted 16 October 2010 - 10:31 PM

I don't know how you get this happen...my account always be logged in unless uninstall it.


I dont know either.But it happens. I have purchased a copy for my wifes computer as well and the same is happening to here. When we turn of the computer for the night, and then the following morning turn it on, immunet connects to the cloud, then we click on the MY COMMUNITY TAB and we have to log in with the account credentials. Strange thing!
You`ll Never Walk Alone

#4 Guest_Orlando_*

Guest_Orlando_*
  • Guests

Posted 17 October 2010 - 08:09 AM

I dont know either.But it happens. I have purchased a copy for my wifes computer as well and the same is happening to here. When we turn of the computer for the night, and then the following morning turn it on, immunet connects to the cloud, then we click on the MY COMMUNITY TAB and we have to log in with the account credentials. Strange thing!


Very strange, try to reinstall the software, do this:

1-Unistall the software;
2-Do a clean with Ccleaner;
3-Delete the Immunet folder (In program for default);
4-Download again Immunet;
5-Install the software.

I'mwaiting the news,
Orlando

#5 Subgud

Subgud

    Member

  • Immunet Insiders
  • PipPip
  • 21 posts
  • LocationNorway

Posted 19 January 2011 - 07:05 AM

Very strange, try to reinstall the software, do this:

1-Unistall the software;
2-Do a clean with Ccleaner;
3-Delete the Immunet folder (In program for default);
4-Download again Immunet;
5-Install the software.

I'mwaiting the news,
Orlando


A little late reply here but it has sorted itself out.I am signed in all the time now. Dont know why it happened.
You`ll Never Walk Alone

#6 biter

biter

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 17 February 2011 - 10:33 AM

thanks for information...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users