Jump to content

TomRe

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TomRe

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    UK
  1. All updated to 6.2 and working correctly. Please close this thread. Thank you for help Wookiee
  2. No proxy, just firewall but it has the same settings as for "normal" PC's and on those Immunet works fine. Yes, it does crash on all VM's with Win2008R2 (worth to note I have one VM with Win7 and Immunet works fine on that one). I can see the "Enable Debug Logging" button, but there is no action when I click on it. Please find the attached .7z file. Immunet_Support_Tool_2018_09_05_10_14_44.7z
  3. Thanks Wookiee, I have excluded one VM on my Firewall but that's not making any difference. Also when I click on "Update Now" it will crash the Immunet with an error:
  4. Nope, it's not running, and there is nothing that could block it. Those are very simple VM's: vanilla Windows, MS Office and Libre Office.
  5. Dear everyone, I have couple of Win2008R2 virtual servers and recently noticed issues specified below: - some elements of the GUI are not clickable, for instance: on/off buttons in settings, "about" and "support" links - "scan now" is greyed out - when clicked, an error message will be displayed: "You Can Not Scan at This Time: The Immunet service is not running. Please restart the service and retry." Things I have already tried: - restarted VM's - downloaded latest installer and reinstalled Immunet installing it as Administrator - tried to manually restart the service Any ideas how to fix it? Best wishes, Tom
×