Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'repeat'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • A Test Category
  • Immunet Information
    • Announcements
    • Support Documentation
    • FAQ
  • Immunet Community Discussions
    • Immunet General Forum
    • Ideas
    • Immunet Support (Issues/Defects)
    • False Positives
    • Malware Detections
    • Malware Removal
  • Immunet Local Communities
  • ClamAV For Windows Community
    • ClamAV For Windows General Forum

Categories

  • Knowledge Base
  • Installation
  • FAQs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Yahoo


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I'm experiencing some strange behavior on several of my windows servers. I have an installation with a single full scan schedule every day at 3AM. I noticed this on one of my servers this morning when it was after 9AM, and the scan was still running. BUT it had only been running for 43 minutes. I let the scan finish and then noticed that it started scanning again almost immediately after it had finished. I clicked the stop scan button, and waited... within a minute another scan started. I stopped that, and again another started within about a minute. I could probably play this game all day, but alas I was getting bored. SO, I removed the schedule. That seems to have stopped it. I've rescheduled the 3AM scan, so we'll see if this happens again. I've only noticed this on a few of my servers, but I'm going to go check the rest of them to see if any others are showing this same issue. Let me know if you want any debugging information. I uploaded a shot of my scan history on another box that was exhibiting the same issue.
×