Jump to content
Tim_Lathen

Immunet Cloud Not Working On 6.08

Recommended Posts

post-42941-0-23139200-1516124560_thumb.jpg

 

Since the update to 6.0.8.10638 the cloud Status has been 0 people protected from 0 threats. I have done a clean install several times and nothing. 

This is my sysinfo32 output if it helps 

 

OS Name Microsoft Windows 10 Pro
Version 10.0.16299 Build 16299
Other OS Description Not Available
OS Manufacturer Microsoft Corporation
System Name DESKTOP-LSFJF0J
System Manufacturer To Be Filled By O.E.M.
System Model To Be Filled By O.E.M.
System Type x64-based PC
System SKU To Be Filled By O.E.M.
Processor Intel® Core i5-4670K CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date American Megatrends Inc. P1.70, 5/14/2015
SMBIOS Version 2.7
Embedded Controller Version 255.255
BIOS Mode UEFI
BaseBoard Manufacturer ASRock
BaseBoard Model Not Available
BaseBoard Name Base Board
Platform Role Desktop
Secure Boot State Off
PCR7 Configuration Binding Not Possible
Windows Directory C:\WINDOWS
System Directory C:\WINDOWS\system32
Boot Device \Device\HarddiskVolume2
Locale United States
Hardware Abstraction Layer Version = "10.0.16299.192"
User Name DESKTOP-LSFJF0J\lathe
Time Zone Hawaiian Standard Time
Installed Physical Memory (RAM) 32.0 GB
Total Physical Memory 31.9 GB
Available Physical Memory 27.3 GB
Total Virtual Memory 36.7 GB
Available Virtual Memory 31.5 GB
Page File Space 4.75 GB
Page File C:\pagefile.sys
Virtualization-based security Not enabled
Device Encryption Support Reasons for failed automatic device encryption: TPM is not usable, PCR7 binding is not supported, Hardware Security Test Interface failed and device is not InstantGo, Un-allowed DMA capable bus/device(s) detected, TPM is not usable
A hypervisor has been detected. Features required for Hyper-V will not be displayed.
Edited by Tim_Lathen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Tim, I believe what you're seeing is an on-going problem with version 6 where the cloud stats are not displaying correctly. This does not impact the protection that Immunet provides, only the stats on the UI. This issue does need looked into again unfortunately. 


Other users have posted in this Support (Issues/Defects) topic regarding this matter. http://support.immunet.com/index.php?/topic/3355-0-people-protected-from-0-threats-since-update-v604-v606/

Best wishes, Ritchie...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×