Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cpu'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • A Test Category
  • Immunet Information
    • Announcements
    • Support Documentation
    • FAQ
  • Immunet Community Discussions
    • Immunet General Forum
    • Ideas
    • Immunet Support (Issues/Defects)
    • False Positives
    • Malware Detections
    • Malware Removal
  • Immunet Local Communities
  • ClamAV For Windows Community
    • ClamAV For Windows General Forum

Categories

  • Knowledge Base
  • Installation
  • FAQs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Yahoo


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I sat down to my computer this morning and found immunet utilizing 100% of the CPU. Although I sat up a scan schedule (daily full scan 0300), it states it has never run a scan. I see that it updated today at 11:12:44 AM. As I am typing it just dropped to a reasonable CPU usage, but it still states a scan has never been run. HA! CPU is back to 98% utilization. I was super excited to find this product because we use the commercial version (AMP) at work and client locations. But not being able to use my computer is going to be an issue. Dell 8920 i7-7700K 4.20GHZ 48 GB RAM Windows 10 Home v1909 Any recommendations? Thanks!!
  2. When a program started with lots of files loaded (VS 2015), the Immunet Protect consumes lots of resources of both CPU and memory. However, if I turn off the ClamAV, it is solved. So does ClamAV have a low performance? Or it's just a bug. THX
  3. I have a HP Microserver Gen8 and i've always used Immunet on this machine. I recently fresh installed it and now the CPU is being stresstested by Immunet. Immunet does not seem to be scanning currently. Unchecking the "Enable ClamAV Engine" fixes the issue but Im not sure if that completely disables the AV. Edit: This has been like this for about 36 hours.
×
×
  • Create New...