Jump to content
jholbrook

Unable To Insall Updates

Recommended Posts

Purchased the Plus edition for 3 machines for 2 years. Installed on a new Windows 7 (Home Premium) 64 bit laptop.

 

I'm having a problem where I'm getting the yellow exclamation mark with "Not Updated"

 

If I run the updates I get this:

 

Checking for definition updates

Latest updates already installed

Checking for definition updates

Found new updates. Downloading ...

Downloading definition file bytecode.cvd (100%)

Unable to install updates

 

I did see another posting where you stop the immunet service, copy the update.txt file over and restart the service but this did not fix my problem.

 

Left a message with support. Let's see where I get a quicker reply.

 

I'm running Immunet 3.0.2.6548

 

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi John, yeah that fix for copying update.txt does not apply to 3.0.2.6548.

 

Can you check your settings and tell me if both "Enable ClamAV Engine" and "Allow (ClamAV) Definition Updates" are turned on? Next, can you please take a support snapshot for me? This can be done by clicking start -> All Programs -> Immunet 3.0 -> Support Diagnostics Tool. This will create a new file on your desktop with a name like Immunet_Support_Tool_[date and timestamp].7z. Please email this file to support@immunet.com with the subject "For RobT - forum thread 1137."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Purchased the Plus edition for 3 machines for 2 years. Installed on a new Windows 7 (Home Premium) 64 bit laptop.

 

I'm having a problem where I'm getting the yellow exclamation mark with "Not Updated"

 

If I run the updates I get this:

 

Checking for definition updates

Latest updates already installed

Checking for definition updates

Found new updates. Downloading ...

Downloading definition file bytecode.cvd (100%)

Unable to install updates

 

I did see another posting where you stop the immunet service, copy the update.txt file over and restart the service but this did not fix my problem.

 

Left a message with support. Let's see where I get a quicker reply.

 

I'm running Immunet 3.0.2.6548

 

Thanks in advance.

 

I too bought a 3 computer 2 year product. I get the same results except, I did not get the download part, but all were successful, but no change to the Exclamation point. I just ran the diagnostic tool as per instructions. Do I have a file I need to send, or does the tool send it automatically?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do I have a file I need to send, or does the tool send it automatically?

 

 

The report file is generated and saved on your desktop. You have to EMAIL that file to the email address in Rob's reply. Designate it the same way but refer to YOUR reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Purchased the Plus edition for 3 machines for 2 years. Installed on a new Windows 7 (Home Premium) 64 bit laptop.

 

I'm having a problem where I'm getting the yellow exclamation mark with "Not Updated"

 

If I run the updates I get this:

 

Checking for definition updates

Latest updates already installed

Checking for definition updates

Found new updates. Downloading ...

Downloading definition file bytecode.cvd (100%)

Unable to install updates

 

I did see another posting where you stop the immunet service, copy the update.txt file over and restart the service but this did not fix my problem.

 

Left a message with support. Let's see where I get a quicker reply.

 

I'm running Immunet 3.0.2.6548

 

Thanks in advance.

I have the exact same system and circumstances. Rob T was able to go into my computer and re-set it temporarily, but it came back in seven days. Everthing else seems to be functioning. I wish they could repair this bug. Right now nothing will work and a lot of time and effort had been made to try and fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Kik if you hide the Immunet tray icon and re-open it, are the last update icon & correct now?

I tried it a few times. No. The last updated still shows with a yellow ! as 5/3/2011 10:16:41 AM

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried it a few times. No. The last updated still shows with a yellow ! as 5/3/2011 10:16:41 AM

Have the exact same situation as John Holbrook.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...