Jump to content
Sign in to follow this  
DanaJone

Immunet Disconnected & Not Secure

Recommended Posts

Hi, I am having two issues:

First, when I run a scan, it will end with Immunet Disconnected. When I open the program interface, it always shows only the first Flash scan that was run, no others since then.

If I try to run the scan again, it disconnects again.

 

I would really like to try this program. I have configured the firewall as suggested in your FAQ.

 

Running on XP Pro SP3 (I know...)

Comodo Firewall 4.1

Avira V.10

Prevx 3.05

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest orlando

Hi, I am having two issues:

First, when I run a scan, it will end with Immunet Disconnected. When I open the program interface, it always shows only the first Flash scan that was run, no others since then.

If I try to run the scan again, it disconnects again.

 

I would really like to try this program. I have configured the firewall as suggested in your FAQ.

 

Running on XP Pro SP3 (I know...)

Comodo Firewall 4.1

Avira V.10

Prevx 3.05

 

Run the system diagnostic tools and post the results here or send them to support@immunet.com

 

here's the guide: http://support.immunet.com/tiki-read_article.php?articleId=10

 

Orlando

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Run the system diagnostic tools and post the results here or send them to support@immunet.com

 

here's the guide: http://support.immunet.com/tiki-read_article.php?articleId=10

 

Orlando

Still no answer to my problem, I got a "Your request for assistance has been received. Case #617 - "Scan & Disconnect" has been created for you. A member of our customer care team will respond to your case as soon as possible." email response, but no follow up.

 

I think that I will just uninstall and try something else.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still no answer to my problem, I got a "Your request for assistance has been received. Case #617 - "Scan & Disconnect" has been created for you. A member of our customer care team will respond to your case as soon as possible." email response, but no follow up.

 

I think that I will just uninstall and try something else.

 

Give them a chance to reply. Immunet has a great support team.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest orlando

Still no answer to my problem, I got a "Your request for assistance has been received. Case #617 - "Scan & Disconnect" has been created for you. A member of our customer care team will respond to your case as soon as possible." email response, but no follow up.

 

I think that I will just uninstall and try something else.

 

My advice is this:

 

Council n1:

 

Immunet try uninstalling and reinstalling the latest version (download it from the site).

 

Council n2:

 

You have a firewall? if you have Windows Firewall, follow this guide: http://support.immunet.com/tiki-read_article.php?articleId=9

If you do not have windows firewall, here you can find others to configure: http://support.immunet.com/tiki-index.php?page=HomePage

 

Waiting for news

Regards,

Orlando

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...