Jump to content
Sign in to follow this  
xarc

Flash Scan Problem

Recommended Posts

When I do a "Flash Scan" it remain stuck on a random file if I push quick several times on Pause/Resume button and it stay like this forever(need to reboot to start all over)

and another one is this

20100820111844.th.jpg

I reboot the computer but nothing ... bubble still appear.

I will send to support@immunet.com zip file resulted from "Support Diagnostic Tool"

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I do a "Flash Scan" it remain stuck on a random file if I push quick several times on Pause/Resume button and it stay like this forever(need to reboot to start all over)

and another one is this

20100820111844.th.jpg

I reboot the computer but nothing ... bubble still appear.

I will send to support@immunet.com zip file resulted from "Support Diagnostic Tool"

 

Thanks Bogdan, I will look at it today. That typically occurs because another AV product has torched our selfprotect driver. The scan issue, what % does it get stuck at? I wonder if it's a timing issue. Is this a localized build or the vanilla general version everyone uses?

 

al

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't don't know if it's time involved here in scan ... it does at the beginning, in the middle of scan and so on.

and it doesn't do only in "Flash Scan". all scans do the same thing.

I use 2.0.15.12 drs.dll file changed with the Romanian one on XP SP3.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't don't know if it's time involved here in scan ... it does at the beginning, in the middle of scan and so on.

and it doesn't do only in "Flash Scan". all scans do the same thing.

I use 2.0.15.12 drs.dll file changed with the Romanian one on XP SP3.

 

 

OK, I suspect this is an issue related to the localization - did you see this with the regular build?

 

al

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've changed drs.dll file back to original(now its regular Free version) and it does the same thing ...

"Elapsed Time" still counting but the scanner don't scan anything

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've changed drs.dll file back to original(now its regular Free version) and it does the same thing ...

"Elapsed Time" still counting but the scanner don't scan anything

 

Did it do this before?

 

al

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't know because it just happen to this one by "mistake". I didn't checked previous one.

second minor can be: if I don't let to finish first time scan "Stop Scan" and I close this unfinished job, under the "last Scanned" the round yellow mark turn to green and show from "Not Secure" to "Secure" but the bubble from tray icon say "Your scan has been canceled"

third minor can be: when I unplug the network cable from PC, Windows alerter should say "Immunet Protect is turned off" but only for Free version with no other antivirus installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...