Jump to content

Recommended Posts

Any ideas?

Have uninstalled and reinstall deleting the history many times (clean install) Only lasts a couple of hours before the Last Scan Never appears

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows 10 pro V 1809 build 11763.475

Thanks for your quick reply - scan history holding ATM

Edited by chatz

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, chatz said:

Windows 10 pro V 1809 build 11763.475

Thanks for your quick reply - scan history holding ATM

Let me know if that changes. Right now, on win 10 pro (on my box)- I scanned, and scan history is intact thus far...but it's only been about 6 hours. So, I will see if it holds longer or not

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your time Wookiee, it's appreciated.

Scan history still holding (i.e. no error - Last Scan Never) The only thing I have noticed that the "flash scan" has been deleted from the scan history after I completed a "full scan" today.  I am very new to Immunet (7 days), so not sure if that is correct.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi chatz,

Did you initiate the flash scan manually or was it a automatic scheduled scan that you have set up?

Share this post


Link to post
Share on other sites

That is really weird chatz! It seems that your history log files are either being continually corrupted or the interface becomes incapable of reading the files correctly.

Could you send Wookiee a Support Diagnostic Tool report via private message?

Simply open All Apps and find Immunet's icon and click on that, then find the Support Diagnostic Tool icon and click on that, that will create a zip file to your Desktop. Send that as an attachment to Wookiee.

Here's a link to Wookiee's profile page. Just click on the Message icon that looks like a mail envelope & send that data to him. https://support.immunet.com/profile/46674-wookiee/

Thanks for helping out with this issue. Your input is greatly appreciated!
Regards, Ritchie...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi ritchie58

I can't attach the zip file and send to Wookie (see image below)

I have tested the software on my wife's computer and she has the same problem on Windows 10 same build as me

 

Message 2019-05-12_07-39-06.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have sent the System Diagnostic Tool to support@immunet.com, with the email subject " Last Scan Never"

Mailbox not big enough - so sent via FireFox Send directly to Wookie 

Edited by chatz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just errored again - sent another download link for support tool sent via FireFox Send directly to Wookie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks again for your continued input chatz.

Sometimes an SDT report can't be included if it exceeds the data limit on attachments for PM's. I would like to see this limitation adjusted higher for users on the forum to avoid just this circumstance. The admins have control over site adjustments so there's nothing much I can do there but recommend a higher setting.

Great alternative you thought of though!

Just hope this additional data will prove to be helpful in finding a fix for you!

Best wishes, Ritchie...

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problem ritchie58

I am running without loading my ransomware app to see if that fixes the problem.

Scan History holding ATM

Cheers Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Wookiee for looking into this for chatz.

If this ransomware app does block/interfere with Immunet's processes that could cause the behavior you're actually seeing chatz. Let us know if disabling this security app has positive effects.

Maybe, if that's the case, you just need to create allow/exclusion/exception rules for Immunet's processes with this app.

What exactly is this anti-ransomware app called anyways (where you downloaded it from might be helpful just to assure legitimacy too)?

That way we can do some compatibility research with this software perhaps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: today's automatic flash scan as deleted yesterdays Full scan.

Maybe that's why it produces the "Last scan never" error if it deletes history every day and you don't have a scheduled scan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

With your newest threads and some research I performed I have doubts it's Ransomstopper that's causing a conflict with Immunet.

I too use a daily scheduled flash scan and out of curiosity I checked my history files. There's listings for the last five days of scheduled scans with my UI.

I'll run some additional scans to see if I can possibly replicate this behavior on my computer. I do use a different OS (Win 7 X64) so that might not prove anything if this is an issue solely with Win 10 but I'll give it a shot & let ya know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did run some additional scans other than the scheduled scan and I couldn't seem to duplicate this behavior. The additional scans showed up with the Scan History and no other scan data inexplicably disappeared. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...